This blog is under FaceLift, to serve you better, Sorry for any incovinience...

About The Soonex

Get in Touch

Your e-mail address is incorrect. Please check it and try again.

Thanks for your subscription!

Fizz Fairuz Putus Tunang?

Rahsia Terbongkar, Tunang Fizz Fairuz Isteri Orang
Sewaktu awal tersebar berita tentang majlis pertunangan Fizz Fairuz dengan seorang wanita dari Kuantan, Pahan, banyak pihak yang terkejut termasuklah pelakon Almy Nadia yang diketahui mempunyai hubungan istimewa dengan Fizz Fairuz.
Hari ini di dada-dada akhbar dan laman sosial, meletup lagi kisah Fizz Fairuz apabila pelakon itu telah memutuskan pertunangan dengan gadis tersebut setelah mengetahui tunangannya itu masih lagi isteri orang.
Gambar majlis pertunangan Fizz Fairuz. Gambar dari Mstar Online
Memetik kembali seperti apa yang ditulis dalam laman Mstar Online, rahsia wanita yang berasal dari Kuantan, Pahang tersebut terbongkar apabila Fizz sendiri dimaklumkan oleh kawan kepada adik wanita tersebut mengenai status “tunangnya” itu.
“Empat hari selepas bertunang barulah saya tahu wanita itu merupakan isteri orang. Sabtu lalu saya telah berjumpa dengan suami wanita itu. Lelaki itu menjelaskan wanita berkenaan adalah isteri keduanya selepas mereka bernikah di Thailand,”
“Saya benar-benar tertipu dan tidak menyangka tunang saya itu isteri orang.
“Kehidupan saya seolah-olah ‘diatur’ oleh dia (bekas tunangnya) sejak kami berkenalan setahun lalu,”
Sementara itu, Almy Nadia enggan memberi sebarang komen dan tidak mahu masuk campur berkaitan urusan pelakon lelaki itu lagi.
Back To Top