This blog is under FaceLift, to serve you better, Sorry for any incovinience...

About The Soonex

Get in Touch

Your e-mail address is incorrect. Please check it and try again.

Thanks for your subscription!

Blogger Wanita 'HOT' Di Malaysia

Jangan salah sangka, segmen ni cuma sekadar memperkenalkan mereka kepada dunia blogging di Malaysia. Bukannya segmen cari jodoh, lagipun bukan semuanya masih single & kalau single pun belum tentu lagi diorang boleh sangkut ngan korang! Muahahaha.

Ok, cukup. Penulis yakin bukan kaum lelaki je yang selalu usha blog gadis-gadis cun ni, orang pompuan pun ramai je kan yang suka stalk blog diorang. Ngee...

 Arxar Nadhirah - Arxar Nadhirah

Bella Dela Rosa - bella dela rossa
Amirah Filzah - mirafilzah

Balqis Bahari - balqis bahari...

 Nathrah/CaMca Dan Garfu - blog tenet-tenet

Fatin Liyana - Fatin Liyana

Linda Roslan - lynda roslan

Sarazaqea - . Sarazaqea .

Syie Mazlan - GinCoMerahJambu


Hanis Zalikha - Hanis Zalikha

Shafinatul - fyna here!

MisSyuha - PuteriHati

Liyana Mardiana - Skema itu HOT 
(Inilah dia blogger paling HOT abad ini. Yana, you lagi HOT meleHOT kalau pakai macam ni taw!)

Zafirah Hanis - BITS OF BEADS

Yuyu Zulaikha - Yuyu Zulaikha
Nazneen Najib - .NazneenNajib.
dan yang terakhir pemilik blog It’s My Life
Tag : Blogger
1 Komentar untuk "Blogger Wanita 'HOT' Di Malaysia"
Back To Top