This blog is under FaceLift, to serve you better, Sorry for any incovinience...

About The Soonex

Get in Touch

Your e-mail address is incorrect. Please check it and try again.

Thanks for your subscription!

Kenali Ubat Anda

Satu segmen baru yang diperkenalkan kepada semua, saya berbesar hati untuk membantu anda mengenali ubat yang anda ambil dan makan setiap hari. Ubat yang diprescrisikan oleh pengamal perubatan kepada anda. Tahukah anda setiap ubatan yang anda ambil setiap hari merupakan tergolong dalam kategori dadah berjadual. Ianya dibekalkan kepada anda mengikut prescriso yang dikeluarkan oleh pengamal perubatan anda kepada anda. Anda berhak untuk mengenali ubatan yang dibekalkan kepada anda setiap kali anda menerima rawatan di klinik, hospital dan juga farmasi

Dalam segmen ini saya akan menceritakan tentang ubatan yang biasa anda ambil atau makan yang didapati daripada klinik, hospital dan farmasi. Setiap kali anda mendapat ubatan anda berhak untuk mendapatkan maklumat yang tepat mengenainya… seperti kempen Kementerian Kesihatan Malaysia..

Semoga dengan adanya segmen ini akan membuatkan anda semua lebih prihatin terhadap ubat yang anda ambil dan berikan kepada anak-anak anda.

Tetapi saya bukannya ahli farmasi… Ini adalah untuk memastikan anda mendapat rawatan yang bertepatan dengan sakit anda dan juga bayaran yang dikenakan adalah setimpal dengan ubatan yang dibekalkan.
Tag : Farmasi
0 Komentar untuk "Kenali Ubat Anda"
Back To Top